Branżowe

Restauracja

okladka

Więcej informacji
Harmonogram publikacji
2016
Język publikacji
polski
Kraj
PL
Typ publikacji

czasopismo

ISSN
2084-1566
Wydawca
Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne PROMEDIA Sp. z o.o.
Częstotliwość
dwumiesięcznik (6 egz. w roku)
Dostępne prenumeraty
prenumerata cyfrowa papierowa      
Sprzedaż egzemplarzowa:
prenumerata cyfrowaNIE prenumerata cyfrowaNIE
prenumerata cyfrowa Numery archiwalne dostępne w wersji cyfrowej.

Restauracja

Prenumerata krajowa

Prenumerata roczna
Prenumerata obejmuje 6 kolejnych egzemplarzy. Podana cena uwzględnia 10% rabatu! Cena egzemplarza wynosi 14.00 zł, w prenumeracie tylko 12.67 zł.

Wysyłka w cenie
76.00
84.00 zł
Zawiera 8% VAT
TANIEJ 10%
Rozpocznij od numeru
Prenumerata roczna dla prenumeratorów
Prenumerata obejmuje 6 kolejnych egzemplarzy. Podana cena uwzględnia 20% rabatu! Cena egzemplarza wynosi 14.00 zł, w prenumeracie tylko 11.17 zł. Prenumerata w specjalnej cenie dla prenumeratorów czasopisma Hotelarz

Wysyłka w cenie
67.00
84.00 zł
Zawiera 8% VAT
TANIEJ 20%
Rozpocznij od numeru
Prenumerata półroczna
Prenumerata obejmuje 3 kolejne egzemplarze. Podana cena uwzględnia 5% rabatu! Cena egzemplarza wynosi 14.00 zł, w prenumeracie tylko 13.33 zł.

Wysyłka w cenie
40.00
42.00 zł
Zawiera 8% VAT
TANIEJ 5%
Rozpocznij od numeru

Opis

Restauracja to profesjonalny dwumiesięcznik dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa - tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo-poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.
strzałka w dół na szarym tle