Strona główna /
Katalog /
eBooki /
50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym
okladka
Język publikacji
PL
Typ publikacji

ebook

Liczba stron
128
Dostępne formaty:
EPUB
MOBI
Rozmiar pliku:
11,5 MB
Wydawnictwo:
ArtVitae
Data wydania:
2011-11-26
ISBN:
978-83-7884-898-1

Biznes

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym

Autor: Michel Montignac
Opis
To już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie zaproponował użycie koncepcji indeksu glikemicznego w odchudzaniu. Jego idea znana pod nazwą Metoda Montignac jest nadal nadzwyczaj aktualna, a zalecenia w niej zawarte zostały potwierdzone naukowo w tysiącach publikacji medycznych. Szczególnie zalecana jest przez diabetologów jako zapobieganie i leczenie cukrzycy typu 2 oraz kardiologów u osób o podwyższonym ryzyku arteriosklerozy. Michel Montignac zapoczątkował nową erę żywienia. Dzieło to kontynuuje dzis Jego małżonka, która jest równiez współautorką przepisów prezentowanych w tej książce. Wszystkie proponowane przepisy charakteryzują się niskim indeksem glikemicznym, a dania z nich przygotowane sa pyszne i dają na długo uczucie sytości, przy jednoczesnej normalizacji przemiany materii. W konsekwencji spożywanie tych potraw obniża wage ciała (FazaI) lub ją stabilizuje (Faza II), co poprawia samopoczucie i jest dobrodziejstwem dla zdrowia. Metoda Montignac od ćwierćwiecza przywraca zdrowie i radość życia milionom ludzi na całym świecie!
strzałka w dół na szarym tle

Cena:

26.00
18.00 zł
Zawiera 23% VAT
Dostępne formaty
EPUB, MOBI